Probeer Tightcore nu uit!

Vul hier je gegevens in zodat we je staal en
activiteitstracker kunnen opsturen.

Bestel nu een gratis staal Tightcore en krijg tijdelijk een activiteitstracker cadeau

Waarom Tightcore

Na goedkeuring door de Europese voedselautoriteit nu eindelijk ook op de Europese markt: Tightcore, de gezonde vermageringscapsule. 1 Tightcorecapsule per dag stimuleert de vetverbranding waardoor u op een gezonde manier gewicht verliest bij een onveranderde calorie-inname.

Niet tevreden, geld terug!

14 dagen herroepingsrecht als je vandaag bestelt!

Uitvoerig getest

Een dubbelblindstudie op 200 personen toonde aan dat zij gemiddeld 2kg per week verloren!

Gezien op tv!

De bekende dokter Nauer raadde het product aan op zijn tv-show. Lees hieronder zijn beoordeling.

Bestel vandaag een gratis staal en krijg een activiteitstracker cadeau!
Wat onze klanten ervan denken

“Aan de bevalling van mijn tweede dochtertje hield ik enkele ongewenste kilootjes over die er ondanks gezonde voeding maar niet afgingen. Dankzij Tightcore was dit probleem snel verholpen.”

Tamara

Tamara

“Mijn vriendin en ik lopen te pronken op het strand. Sinds we beiden Tightcore nemen is onze energie onuitputtelijk, jawel ook in bed. Al mijn Facebook-vrienden zijn jaloers!”

Boris

Boris

“Even paniek. Was ik niet te optimistisch bij het kiezen van de maat van mijn trouwjurk. Nee! Dankzij Tightcore paste ik er moeiteloos in. Dank u Tightcore voor de mooiste dag van mijn leven.”

Amélie

Amélie

Prof. Dr. Nauer

Prof. Dr. Nauer

Hoe werkt Tightcore?
Prof. Dr. Nauer verklaart:

“Gewicht verliezen is gebaseerd op een eenvoudig principe: meer calorieën verbranden dan worden opgenomen. De meeste vermageringsmethodes zijn gericht op een moeilijk vol te houden lagere calorie-inname wat slechts een tijdelijk effect heeft want de stofwisseling zal erdoor vertragen (= het jojo-effect) en waarbij het risico op vitaminen- en mineralentekorten groot is.
Suikers en koolhydraten zijn de belangrijkste verwekkers van overgewicht omdat het minste teveel eraan zich onvermijdelijk omzet in vet (bij mannen vooral in de buikstreek en bij vrouwen om de dijen). Tightcore richt zich op het stofwisselingsproces en zorgt voor een versnelde afbraak van het teveel aan koolhydraten en suikers zonder dat de opname van noodzakelijke voedingsstoffen in het gedrang komt.”

Live Better Award

Winnaar “Live Better award”

Tightcore won de gerenomeerde “Live Better award” omwille van zijn bijdrage aan een gezondere levensstijl; een eer die doorgaans alleen baanbrekende producten te beurt valt.